BEDRIJF

 

MEDEWERKERS

 

VESTIGINGEN

 

WERKEN

 

NIEUWS

 

CONTACT

 

HOME

Partners

 

Auditors

 

Global Practitioners

 

Quality Ambassadors

 

Overig

 

ENGLISH :: FRANÇAIS  :: ESPAÑOL  :: DEUTSCH

 PORTUGUÊS :: NEDERLANDS ::  български

 

Home   ::  Our associates  ::  Auditors

 

Nederland

 

mw. drs. L.E.B. (Laury) Vervoort

 

lead auditor manufacturing

 

 

Na haar studie bedrijfskunde werkte Laury Vervoort een aantal jaren in binnen- en buitenland voor bekende adviseurs als KEeC en Nulandyz (destijds Landfield) met een focus op kwaliteitsverbetering. Al gauw verloor zij haar hart aan de Six Sigma methodologie.

 

In 2007 stond zij aan de basis van trainingscentrum Vervoort/Babiche, waar zij trainingsmateriaal heeft doorontwikkeld en het zeer succesvolle LSSBB programma leidde. Sinds de opsplitsing van het partnership in 2009 is Laury verbonden aan Qs&Ps. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de opstart van de certificeringsactiviteiten in Frankrijk en Spanje. Begin 2012 keerde ze terug naar Nederland en haar "roots" in manufacturing.

 

Als gecertificeerde Black Belt, heeft Laury kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Op internationaal vlak vervult zij een spilfunctie binnen ons knowledge management horizontal. Laury is voorstander van een hands-on benadering en werkt graag met uitdagende klanten van hoog niveau.

Search                                   Advanced Search

“[Het] niet willen loslaten, steeds op punten blijven terugkomen. Je moet je klanten durven uitputten, tot het punt dat van zich af gaan bijten. Weten waarom je iets doet en dat helder onder woorden kunnen brengen, dan is er al zoveel gewonnen. Tot je dienst, zeg ik, maar niet de confrontatie schuwen."

 

Laury Vervoort

 

Legal :: Privacy Policy :: Cookies

 Site Map :: Help :: Credits

 

Copyright 2014 Fine Occidental Blueprint

Cast

Crew

Foto's